Έχεις το χάρισμα! Θυμάσαι?

 

 

 

 

 

Ξέρετε τι δύναμη είναι ο λόγος!

 

Όταν μπορείτε να τον αξιοποιήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε με μια λέξη.

Μα δεν πιστεύετε, δεν προσπαθείτε, δεν ενεργείτε. Φοβάστε να βγείτε από το πλαίσιο που σας έβαλε ο εχθρός της εκδήλωσής σας. Βρείτε τις καταλληλότερες λέξεις για να πείτε αυτό που θέλετε. Ανακαλύψτε τις ωραιότερες δονήσεις των λέξεων για να καταστήσετε ομορφιά.

 

Η εναπόθεση του λόγου δημιουργεί μια ιερή ενεργή θήκη: Την ακοή. Μέσα από το δρόμο της ακοής μπορείτε να μετουσιώσετε κάθε πληγή σε καρποφόρο δέντρο. Όσοι ακούνε αληθινά μπορούν να θεραπευτούν και να θεραπεύσουν βαθιά.

 

Ένας μετουσιωτής είναι η ακοή, μέσα στην αγκαλιά της καθαρίζονται οι σκοτεινές μεμβράνες της άγνοιας και οι αιχμηρές ακίδες του εγωισμού.

 

Αλλάζουν οι συχνότητες της αντίληψης, διευρύνεται ο χώρος της κατανόησης. Το χάρισμα της ακοής δεν είναι μια μηχανική λειτουργία, αλλά ένα πολύτιμο πετράδι, που μέσα του φέρει πανέμορφες αρετές και χάρες.

 

Πότε ακούσατε αληθινά κάποιον;

 

Πότε κάνατε χώρο για να μεταμορφώσετε αποδεχόμενοι;

 

Συνεχώς αντιδράτε, σταματήστε την αντίδραση του εγωισμού σας και διανοίξτε τους διαύλους της ακοής. Τα μηνύματα εκπέμπονται ήδη από μέσα σας. Λάβετε μέσω της ακοής και αυξήστε τις συχνότητες λήψης.

 

Αναρωτιέστε γιατί δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλετε, όπως προσεύχεστε. Δεν παρατηρείτε τις εισβολές, τις ισχυρές υποβολές που δέχεστε κάθε μέρα. Έτσι χάνετε την επαφή με το βασίλειό σας, γίνεστε μικροί, λεία στα δόντια των εισβολέων.

 

Η μοναδική δύναμη της ομορφιάς τραγούδησε μέσα μου και με συνόδεψε στα υπέροχα παλάτια σας, που περιμένουν τη συνείδησή σας για να κυβερνηθούν.

 

Η πρόθεση και η πίστη θα ανοίξουν το δρόμο για να πάρετε την εξουσία του εαυτού σας στα χέρια σας.

 

Να κρατήσετε την αναπνοή –όχι από φόβο, αλλά από τέχνη– που απλώνεται μέσα σας, για να σας φανερώσει το αληθινό σας μέγεθος.

 

 

Επισκεφθείτε τους υπέρλαμπρους κήπους σας, που είναι γεμάτοι από μοναδικά λουλούδια. Ανοιχτείτε και θυμηθείτε το ρόλο τους και την αξία τους.

 

Δείτε τους φίλους και τους βοηθούς σας που περιμένουν ένα κάλεσμά σας.

 

Ακούστε τη μελωδία της καρδιάς σας και τραγουδήστε την πανδαισία της δημιουργίας που εδρεύει εντός σας. Βρείτε όλους τους θησαυρούς του αληθινού σας πλούτου, που τώρα κρύβεται από τα μάτια σας.

 

Ανοίξτε τις κλειστές πόρτες της μνήμης σας. Βρείτε την αποκαλυπτική καθαρή γλώσσα, για να μιλάτε από το ύψος σας για τη ζωή. Να μη νιώθετε στερημένοι και αδικημένοι πια. Μπείτε στα βάθη των ιερών που στέκονται μέσα σας και αναζητήστε την Αλήθεια.

 

Βρείτε τους χάρτες και τις αποστολές σας, θυμηθείτε τις υποσχέσεις και τους αγαπημένους σας.

 

Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους θησαυρούς που μπορείτε να συναντήσετε με το φως της καρδιάς.

 

απόσπασμα απο το βιβλίο "ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΣΕ ΚΑΡΔΙΑ"

 

Δες το ΒίντΕο

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε μας για περισσότερα άρθρα και βίντεο

  • Facebook Social Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Social Icon
Please reload

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν : Copyright ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ 

H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.

September 10, 2019