Η πίκρα, το τσιγάρο και το αχ, της ζωής!

 

 

 

 

 

 

 

Πόσο συχνά ακούς το σώμα σου;

 

Έχεις αναρωτηθεί τι μπορεί να σου λέει ο πόνος στο στομάχι, ο πονοκέφαλος , η πίκρα στο στόμα;

 

Η πίκρα στο στόμα θέλει να σου πει, να μη καταπίνεις πια ότι να ναι.

Έχεις τη δυνατότητα της επιλογής, αν δε σου αρέσει κάτι φτύστo, κυριολεκτικά, βγάλτο από το στόμα ρε αδελφέ, μη το καταπίνεις.

 

Μια ζωή στην πίκρα δε λέει, άλλαξε γεύση . Αν το πρωί που ξυπνάς έχεις μια πίκρα στο στόμα, αναλογίσου, τη θέλω αυτή την πίκρα στη ζωή μου; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε οκ, μη διαβάσεις παρακάτω δε σε αφορά.

 

Αν η απάντηση σου είναι όχι, δε θέλω άλλη πίκρα φτάνει, αρκετά, τότε φίλε μου χρειάζεται να δεις τι τρως πνευματικά, συναισθηματικά και διατροφικά που ενισχύει την πίκρα σου.

Ξεκίνα από τα απλά και δες μήπως τρως ακατάστατα, αν μπορείς φτιάξτο θα σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα στη ζωή σου η διατροφή σου.

 

 

 

Πήγαινε λίγο παραπέρα και δες τι συναισθήματα έχεις κυρίως μέσα στη μέρα, τι γεύση έχουν τα συναισθήματά σου; Μπορείς να τα αλλάξεις, ζήτα βοήθεια αν χρειάζεσαι. Κοίτα και λίγο παραπάνω τι σκέψεις κάνεις μέσα στη μέρα , για σένα, για τη ζωή σου για τη δουλειά σου.

 

Γιατί τα κάνεις όλα όσα κάνεις; Θυμάσαι;

 

Η πίκρα στη ζωή, στο τσιγάρο, στις σκέψεις, στα συναισθήματα κρύβει από πίσω της ένα κόσμο θλίψης, θυμού, απογοήτευσης.

 

 Οι άνθρωποι για να καλύψουν την πίκρα ζητάνε παρηγοριά , η παρηγοριά όμως, όπως λέει και η φίλη μου Ελένη Κωνσταντοπούλου- Βιοσυντονίστρια Σώματος ,  φέρνει πίκρα.

Δε χρειάζεται παρηγοριά ο πικραμένος τελικά, αλλαγή θέσης και θέασης της ζωής χρειάζεται. Η παρηγοριά είναι για λίγο, αν γίνει το χάπι σου δε θα βγεις ποτέ από την αυτολύπη της πίκρας και της πικρίας της ζωής σου.

 

 Άσε την παρηγοριά και βρες την δύναμή σου, μη το πολύ σκέφτεσαι φίλε μου, κάνε δράση. Το κλάμα που δεν έβαλα, το τραύμα που δεν επούλωσα, η ζωή που δεν έζησα, η τυρόπιτα που μου πέταξαν στα μούτρα, δεν είναι για να με ακινητοποιούν, να με πικραίνουν, είναι για να με ωθούν να πάω στο καλύτερο που μπορώ τώρα, όχι να κοιτάω πίσω και να κλαίω.

 

Πόσο συχνά ζητάς να παρηγορηθείς για την πίκρα της ζωής σου;

Πόσο συχνά τρως χωρίς λόγο, καπνίζεις χωρίς απόλαυση, μιλάς χωρίς περιεχόμενο, ζητάς χωρίς να χρειάζεσαι;

Λοιπόν, αν θες σταμάτα την πίκρα και μαζί την ανάγκη να σε παρηγορούν. Θυμήσου, είσαι πιο δυνατός απ’ ότι και να σου έχει συμβεί, πάρε το χρόνο σου, αλλά βγες από την αυτολύπη .

 

Άλλαξε το έργο σου, βάλε λίγο δράση, χιούμορ, ταξίδι, παιχνίδι. Βάλε όραμα!!!

 

Έχει η ζωή σου κάποιο όραμα, σκοπό, στόχο, όνειρο; Αν όχι ακόμα, αναζήτησέ το, είναι το συστατικό που δίνει γλύκα σε όλα.

 

Φίλε μου, να εκτιμάς τη ζωή σου. Να ακούς το σώμα σου, να αφουγκράζεσαι την καρδιά σου και να μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου!

 

Βάλε τέλος στην πίκρα , δώσε στη ζωή σου ποιότητα και φτύσε πια ότι δεν χρειάζεται να καταπίνεις.

 

 Δες Το ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Please reload

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε μας για περισσότερα άρθρα και βίντεο

  • Facebook Social Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Social Icon
Please reload

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν : Copyright ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ 

H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.

September 10, 2019